Aanplanting

Aanplanting

U kan ook beroep doen op ons voor allerlei aanplantingen, zoals bijvoorbeeld taxus, buxus, beukhaag, haagbeuk, … en meer. Dit gebeurt steeds met de juiste zorg. Voor elke plantsoort is het namelijk noodzakelijk uitval of sterfte tegen te gaan, dit door de juiste grondverbeteraar aan te brengen en te kijken naar allerlei factoren die mee bepalen bij het kiezen van de juiste plantensoort.

Planten of jonge bomen van een groter formaat kunnen wij ook de baas. Dankzij onze compact trekker met frontlader, kunnen we de grotere exemplaren zonder moeite met de grootste zorg – en, niet onbelangrijk: ook door een beperkte doorgang – vervoeren en plaatsen in uw tuin op de gewenste plaats.

Aanleg en heraanleg

Wanneer een bestaande tuin aan vernieuwing toe is, u wil plaats maken voor een nieuw project kan u hierop beroep doen op onze diensten.

Leegmaken van een bestaande tuin, van beplanting tot klinkers , kasseien, stabilisé en al wat er nog allemaal in een tuin te vinden is ruimen wij op, sorteren het afval en vervoeren wij naar de juiste afvalverwerkende bedrijven. We hebben dan ook onze eigen containerdienst voor het vervoeren van uw afval.

Ook kan u op ons beroep doen voor de aanleg van een terras, tuinpad, gazon of aanplanting van uw tuin. Geheel bespreekbaar naar uw wensen en noden.