Privacyverklaring

Algemeen

Boom- & snoeiwerken Davy Vanvlasselaer, gevestigd te Langdorpsesteenweg 112, 3200 Aarschot , is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens

Boom- & snoeiwerken Davy Vanvlasselaer
Langdorpsesteenweg 112, 3200 Aarschot
Tel.: +32 476 82 90 00
E-mailadres: info@boom-en-snoeiwerken.be
Website: www.boom-en-snoeiwerken.be

Persoonsgegevens die door ons worden verwerkt

Boom- & snoeiwerken Davy Vanvlasselaer kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van Boom- & snoeiwerken Davy Vanvlasselaer, en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan Boom- & snoeiwerken Davy Vanvlasselaer verstrekt. Boom- & snoeiwerken Davy Vanvlasselaer kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

  • Uw voor- en achternaam
  • Uw adresgegevens
  • Uw telefoonnummer
  • Uw e-mailadres
  • Uw IP-adres

Waarom Boom- & snoeiwerken Davy Vanvlasselaer uw gegevens nodig heeft

Boom- & snoeiwerken Davy Vanvlasselaer verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien u telefonisch niet bereikt kunt worden.

Daarnaast kan Boom- & snoeiwerken Davy Vanvlasselaer uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst van opdracht, doorgaans bestaande uit juridische dienstverlening.

Hoe lang worden mijn gegevens bewaart binnen Boom- & snoeiwerken Davy Vanvlasselaer

Boom- & snoeiwerken Davy Vanvlasselaer bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard indien er geen overeenkomst met u tot stand komt.

Delen van uw gegevens met derden

Boom- & snoeiwerken Davy Vanvlasselaer verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Uw websitebezoek in kaart gebracht

Op de website van Boom- & snoeiwerken Davy Vanvlasselaer worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Boom- & snoeiwerken Davy Vanvlasselaer gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

Google Analytics

Boom- & snoeiwerken Davy Vanvlasselaer maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de websitegebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van bij Google zoekresultaatpagina’s zijn.

De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. U treft ook het privacybeleid van Google Analytics hier aan.

Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de Website aan Boom- & snoeiwerken Davy Vanvlasselaer te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden.

Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Boom- & snoeiwerken Davy Vanvlasselaer heeft hier geen invloed op.

Boom- & snoeiwerken Davy Vanvlasselaer heeft Google geen toestemming gegeven om via verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@boom-en-snoeiwerken.be. Boom- & snoeiwerken Davy Vanvlasselaer zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

Beveiligen

Boom- & snoeiwerken Davy Vanvlasselaer neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van Boom- & snoeiwerken Davy Vanvlasselaer maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.

Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door Boom- & snoeiwerken Davy Vanvlasselaer verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met Boom- & snoeiwerken Davy Vanvlasselaer op via info@boom-en-snoeiwerken.be. Boom-en-snoeiwerken.be is een website van Boom- & snoeiwerken Davy Vanvlasselaer.